Όρους κράτησης 

Γειά σας! Έχουμε ορισμένους όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να διαβάσετε πριν κλείσετε ένα μάθημα μαζί μας. Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την EBS Care. Είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε.

Κράτηση μαζί μας: όροι και προϋποθέσεις

Η σύμβασή σας είναι με την European Bartender School International Limited, World Trade Center, Ενότητα 1.21, 6 Bayside Road, Γιβραλτάρ. Αριθμός εταιρείας: 107518, που διαπραγματεύεται ως European Bartender School. Όταν κάνετε κράτηση μαζί μας, ισχύουν οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις.

Οι όροι «εμείς», «εμείς», «δικοί μας» και «EBS» αναφέρονται στο European Bartender School, μια εταιρεία με έδρα το Γιβραλτάρ. Ο όρος "εσείς", "φοιτητής", "χρήστης" ή "πελάτης" αναφέρεται στον χρήστη που επισκέπτεται ή/και κάνει κράτηση σε ένα μάθημα μέσω του ιστότοπού μας ή μέσω των πρακτόρων εξυπηρέτησης πελατών μας.

Το Lorem Ipsum είναι απλώς εικονικό κείμενο της βιομηχανίας εκτύπωσης και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum ήταν το τυπικό εικονικό κείμενο της βιομηχανίας από το 1500, όταν ένας άγνωστος εκτυπωτής πήρε μια γαλέρα τύπου και την ανακάτεψε για να φτιάξει ένα βιβλίο με δείγματα τύπων. Έχει επιβιώσει όχι μόνο πέντε αιώνες, αλλά και το άλμα στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας ουσιαστικά αμετάβλητο. Διαδόθηκε στη δεκαετία του 1960 με την κυκλοφορία των φύλλων Letraset που περιείχαν αποσπάσματα Lorem Ipsum και πιο πρόσφατα με το λογισμικό επιτραπέζιων εκδόσεων όπως το Aldus PageMaker, συμπεριλαμβανομένων εκδοχών του Lorem Ipsum.

Γιατί το χρησιμοποιούμε;

Είναι από καιρό καθιερωμένο γεγονός ότι ο αναγνώστης θα αποσπαστεί από το αναγνώσιμο περιεχόμενο μιας σελίδας όταν κοιτάζει τη διάταξή της. Το νόημα της χρήσης του Lorem Ipsum είναι ότι έχει μια λίγο πολύ κανονική κατανομή γραμμάτων, σε αντίθεση με τη χρήση του «Περιεχόμενο εδώ, περιεχόμενο εδώ», που το κάνει να μοιάζει με ευανάγνωστα αγγλικά. Πολλά πακέτα επιτραπέζιων εκδόσεων και συντάκτες ιστοσελίδων χρησιμοποιούν πλέον το Lorem Ipsum ως το προεπιλεγμένο κείμενο μοντέλου και μια αναζήτηση για το 'lorem ipsum' θα αποκαλύψει πολλούς ιστότοπους που βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Διάφορες εκδοχές έχουν εξελιχθεί με τα χρόνια, άλλοτε τυχαία, άλλοτε επίτηδες ως χιούμορ κτλ.