Όροι και προϋποθέσεις ιστοτόπου

Αυτοί οι όροι χρήσης διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας. Διαβάστε πλήρως αυτούς τους όρους πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Η συνεχής χρήση αυτού του ιστότοπου επιβεβαιώνει την αποδοχή αυτών των όρων.

Πρόσβαση στον ιστότοπο


1.1 Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε σε εμάς για να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα μέρη αυτού του ιστότοπου. [ωστόσο, συγκεκριμένες ενότητες, όπως η ενότητα του προφίλ μαθητή σας σε αυτόν τον ιστότοπο, θα είναι προσβάσιμες μόνο εάν έχετε εγγραφεί.]

Χρήση του ιστότοπου


1.2 αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δικούς σας ιδιωτικούς σκοπούς και σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.
1.3 μπορείτε να εκτυπώσετε και να κατεβάσετε υλικό από αυτόν τον ιστότοπο με την προϋπόθεση ότι δεν τροποποιείτε ή αναπαράγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Χρόνος λειτουργίας ιστότοπου 

1.4 Λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα από εμάς για να διασφαλίσουμε ότι αυτός ο ιστότοπος θα λειτουργεί όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Ωστόσο, περιστασιακά τεχνικά ζητήματα μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας και συνεπώς δεν θα φέρουμε ευθύνη εάν αυτός ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.
1.5 Όπου είναι δυνατόν, προσπαθούμε πάντα να προειδοποιούμε εκ των προτέρων για ζητήματα συντήρησης που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή λειτουργίας του ιστότοπου, αλλά δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε τέτοια ειδοποίηση.

Υλικό που παρέχει ο επισκέπτης


1.6 οποιοδήποτε υλικό που αποστέλλει ή δημοσιεύει ο επισκέπτης σε αυτόν τον ιστότοπο θα θεωρείται μη αποκλειστικό και μη εμπιστευτικό. Θα έχουμε το δικαίωμα να αντιγράψουμε, να αποκαλύψουμε, να διανείμουμε ή να χρησιμοποιήσουμε για οποιοδήποτε άλλο σκοπό κρίνουμε κατάλληλο όλο το υλικό που μας παρέχεται, με εξαίρεση τις προσωπικές πληροφορίες, η χρήση των οποίων καλύπτεται από την πολιτική απορρήτου μας.
1.7 όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο δεν πρέπει να δημοσιεύετε ή να στέλνετε προς ή από αυτόν τον ιστότοπο οποιοδήποτε υλικό: (α) για τις οποίες δεν έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συναινέσεις· (β) που εισάγει διακρίσεις, άσεμνο, πορνογραφικό, δυσφημιστικό, μπορεί να υποδαυλίσει φυλετικό μίσος, κατά παράβαση του απορρήτου ή της ιδιωτικής ζωής, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ενόχληση ή ενόχληση σε άλλους, που ενθαρρύνει ή συνιστά συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα, σε αστική ευθύνη ή άλλως αντίκειται στο νόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο· (γ) που είναι επιβλαβής στη φύση, συμπεριλαμβανομένων, και χωρίς περιορισμό, ιών υπολογιστών, ιούς trojan, κατεστραμμένων δεδομένων ή άλλου δυνητικά επιβλαβούς λογισμικού ή δεδομένων.
1.8 θα συνεργαστούμε πλήρως με οποιεσδήποτε αρχές επιβολής του νόμου ή δικαστική απόφαση που μας απαιτεί να αποκαλύψουμε την ταυτότητα ή άλλα στοιχεία οποιουδήποτε ατόμου που δημοσιεύει υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο κατά παράβαση αυτών των όρων.

 

Σύνδεσμοι προς και από άλλους ιστότοπους 


1.9 σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Η παροχή συνδέσμου σε έναν τέτοιο ιστότοπο δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν επισκέπτεστε οποιονδήποτε ιστότοπο μέσω συνδέσμου σε αυτόν τον ιστότοπο, το κάνετε με δική σας ευθύνη.
1.10 Κάθε τρίτος που επιθυμεί να συνδεθεί με αυτόν τον ιστότοπο έχει το δικαίωμα να το πράξει υπό τον όρο ότι τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
(α) δεν επιδιώκετε να υπονοήσετε ότι εγκρίνουμε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα άλλου μέρους, εκτός εάν αυτό έχει συμφωνηθεί γραπτώς μαζί μας
(β) δεν παραποιείτε τη σχέση σας με αυτόν τον ιστότοπο
(γ) ο ιστότοπος από τον οποίο συνδέεστε σε αυτόν τον ιστότοπο δεν περιέχει προσβλητικό ή άλλως αμφιλεγόμενο περιεχόμενο ή περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων.
1.11 με τη σύνδεση σε αυτόν τον ιστότοπο κατά παράβαση της ρήτρας 5.2 θα μας αποζημιώσετε για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία υποστούμε σε αυτόν τον ιστότοπο ως αποτέλεσμα αυτής της σύνδεσης.

 

Ασφάλεια ιστότοπου

Ενώ κάνουμε εύλογες προσπάθειες να αποκλείσουμε ιούς, ιούς τύπου worm, trojans και άλλους κακόβουλους ή καταστροφικούς κωδικούς υπολογιστή από τους ιστότοπους και το περιεχόμενό τους, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τον αποκλεισμό. Δεν παρέχουμε καμία διασφάλιση (είτε ρητή είτε σιωπηρή), δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε σχέση με αυτά τα θέματα. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να λάβετε όλες τις κατάλληλες διασφαλίσεις πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους ή κάνετε λήψη οποιασδήποτε πληροφορίας ή περιεχομένου από αυτούς.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες στους ιστότοπους είναι ακριβείς, αυτό δεν είναι εγγυημένο. Οι τιμές που εμφανίζονται στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Αγορές

Οι όροι πώλησης EBS ισχύουν για όλες τις αγορές/κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπού μας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ακόλουθο σύνδεσμο: όροι κράτησης και προϋποθέσεις πώλησης.

Προστασία δεδομένων και ιδιωτικότητα 

Η πολιτική απορρήτου μας ισχύει σε σχέση με τη χρήση οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εμάς και είναι προσβάσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: πολιτική απορρήτου.

Όροι χρήσης 

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται με καλή πίστη και καταβάλλεται κάθε εύλογη προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Συνεπώς, αυτές οι πληροφορίες παρέχονται «ως έχουν» χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Σε καμία περίπτωση η EBS δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει, άμεσα ή έμμεσα, από τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών που προκύπτουν από ανακρίβειες, παραλείψεις ή λάθη. Οποιοδήποτε πρόσωπο βασίζεται σε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή κάνει οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν, θα το πράξει με δική του ευθύνη. Η EBS με το παρόν αποποιείται κάθε ευθύνης και δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, άμεσων, έμμεσων ή αποθετικών ζημιών, όπως απώλεια εσόδων, απώλεια κέρδους, απώλεια ευκαιρίας ή άλλη απώλεια. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να αλλάξουν ή να ενημερωθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Δίκαιο και δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι χρήσης διέπονται από το αγγλικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με αυτούς τους όρους χρήσης θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αγγλίας και της Ουαλίας.