Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα μας  στην European Bartender School συχνά μας ρωτούν πώς μπορούν να βρουν εργασία μετά το τέλος των μαθημάτων τους. Και η απάντηση μας είναι MatchStaff.com. 

Δουλεύοντας αποκλειστικά για απόφοιτους της European Bartender School, το MatchStaff.com αναζητά θέσεις εργασίας για bartenders σε μερικούς από τους καλύτερους χώρους στον κόσμο.

Τι είναι το Matchstaff.com?

Το Matchstaff.com ψάχνει για όλες τις καλύτερες θέσεις εργασίας bartender σε όλο τον κόσμο για εσένα δωρεάν! Όλες αυτές οι θέσεις εργασίας αναρτώνται στη συνέχεια σε μια εύχρηστη πλατφόρμα. Eπίσης, υποστηρίζει την ιδέα της European Bartender School για ταξίδια και εκπαίδευση, καθώς διευκολύνει τους απόφοιτους της EBS να προσληφθούν σε μερικούς από τους εντυπωσιακούς χώρους φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο.

Image Hands-Bartender

 

Πώς το Matchstaff.com λειτουργεί?

Μετά την αποφοίτησή σου από την European Bartender School, θα λάβεις μια σύνδεση στο MatchStaff.com. Από εκεί, μπορείς να δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό προφίλ και να περιηγηθείς στην επιλογή των θέσεων εργασίας από όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διευθυντές των χώρων για να συστηθείτε. Το MatchStaff.com ανεβάζει συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, σε πολλές γλώσσες, και αφαιρεί τις θέσεις εργασίας μόλις καλυφθούν. Αυτή η συνεχής συντήρηση εξασφαλίζει ότι υπάρχουν χιλιάδες ενημερωμένες θέσεις εργασίας διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, έτοιμες για τον επόμενο Bartender της EBS.

Image Bartender-Outside

 

Καταξιωμένοι εργοδότες αναγνωρίζουν το Matchstaff.com

Ηγέτες του κλάδου, όπως το Club Med και άλλοι χώροι κορυφαίας ποιότητας σε όλο τον κόσμο, βασίζονται στο MatchStaff.com για να διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες τους θα έχουν μια απίστευτη εμπειρία.

Αυτές οι εταιρείες εμπιστεύονται την MatchStaff.com επειδή γνωρίζουν ότι οι Bartenders τους έχουν λάβει την πιο προηγμένη εκπαίδευση μπαρ στον κόσμο μέσω της EBS. Είτε πρόκειται για ένα μπαρ στην ταράτσα της Νέας Υόρκης, είτε για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Τόκιο είτε για ένα beach bar σε ένα νησί του Ειρηνικού, το MatchStaff.com είναι γεμάτο ευκαιρίες για επαγγελματίες bartender όπως εσύ.

Image Bartender-Two-shakers

Το MatchStaff.com θα σε βοηθήσει να βρεις την δουλεία Bartender που σου αξίζει.

Η MatchStaff.com προσφέρει ατελείωτες παγκόσμιες ευκαιρίες bartending για όλους τους αποφοίτους της EBS, οπότε σε ενθαρρύνουμε να ταξιδέψεις και να εργαστείς στο εξωτερικό και Ελλάδα. Το MatchStaff.com μπορεί να σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις μια θέση εργασίας πριν καν πατήσεις το πόδι σου στο αεροπλάνο. Το MatchStaff.com αναζητά συνεχώς τις καλύτερες ευκαιρίες για bartenders, για εσένα, δωρεάν! Δεν υπάρχουν όρια στο πού μπορεί να σε οδηγήσει το πιστοποιητικό EBS και το MatchStaff.com!

 

Δες τις αποκλειστικές ευκαιρίες απασχόλησης στο MatchStaff.com