FAQ

Συχνές Ερωτήσεις 

Ακολούθησε αυτά τα 5 απλά βήματα για να εγγραφείς στους Κύκλους Μαθημάτων EBS. 

1. Ο κύκλος μαθημάτων σου

 • Τσέκαρε τις σελίδες με τους κύκλους μαθημάτων και διάλεξε έναν προορισμό στο κάτω μέρος της σελίδας 
 • Κάνε click στο κουμπί 'Ημερομηνίες και Τιμές' 

2. Η εγγραφή σου 
Θα μεταφερθείς στo σύστημα κρατήσεων μας 

 • Διάλεξε την ημερομηνία 
 • Επέλεξε τον κύκλο μαθημάτων με ή χωρίς διαμονή 
 • Διάλεξε την γλώσσα που επιθυμείς 

3. Τα στοιχεία σου 
Συμπλήρωσε: email, όνομα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, κτλ. 

4. Τρόποι πληρωμής και πρόσθετες υπηρεσίες 
Έλεγξε τα στοιχεία της κράτησης σου και τσέκαρε τους τρόπους πληρωμής και τις πρόσθετες υπηρεσίες 

5. Πληρωμή 
Θα ανακατευθυνθείτε στην πύλη πληρωμών Novalnet όπου θα ολοκληρώσετε την πληρωμή 

6. Επιβεβαίωση κράτησης 
Θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης μετά την επιτυχής πληρωμή. Η περιπέτεια σου με το EBS ξεκινά! 

Πήγαινε στο κάτω μέρος κάθε σελίδας κύκλου μαθημάτων και θα δεις τις σχολές που τον προσφέρουν και την επιλογή 'Ημερομηνίες και Τιμές'. Επίσης, στο κάτω μέρος της σελίδας της κάθε σχολής θα βρεις το κουμπί 'Ημερομηνίες και Τιμές' για τον κάθε κύκλο μαθημάτων που προσφέρουν. 

 

Ναι - όταν κάνεις κράτηση μπορείς να διαλέξεις 'κύκλο μαθημάτων' ή 'κύκλο μαθημάτων & διαμονή'. Έχουμε πολλές επιλογές διαμονής, από κοινόχρηστα διαμερίσματα μέχρι και hostel - πήγαινε στις σελίδες με τους προορισμούς για να δεις τι προσφέρει η κάθε σχολή. 

Οι περισσότεροι μαθητές μας επιλέγουν να μείνουν μαζί σας διότι είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τους συμμαθητές σου και να απολαύσεις την ολοκληρωμένη εμπειρία της EBS. Εάν βέβαια προτιμάς να μείνεις κάπου αλλού μπορείς να κανονίσεις μόνος σου την διαμονή σου. 

 

Οι πτήσεις δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του κύκλου μαθημάτων. Για να βρεις πιο φτηνές πτήσεις σου συμβουλεύουμε να ψάξεις τις αναχωρήσεις από τα πιο μεγάλα αεροδρόμια και να χρησιμοποιήσεις ιστοσελίδες που κάνουν συγκρίσεις τιμών. Εξέτασε το ενδεχόμενο να διαλέξεις πτήσεις με ενδιάμεσες στάσεις διότι συνήθως βγαίνουν πιο φτηνές.

 

Ως απόφοιτος του Διεθνή Κύκλου Μαθημάτων Bartending (4 εβδομάδες) της EBS και Προχωρημένος Κύκλος Μαθημάτων Bartending (10 μέρες), θα έχεις ελέυθερη πρόσβαση στην πλατφόρμα εύρεσης εργασίας EBS MatchStaff, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων σου και για την συνέχεια της επαγγελματικής σου καριέρας. 

Το EBS MatchStaff σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις αίτηση σε θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο και θα σου δοθεί πρόσβαση στην πλατφόρμα περίπου 7 ημέρες μετά την αποφοίτηση. Με τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα θα μπορείς να δεις τις τελευταίες θέσεις εργασίας του χώρου παγκοσμίως, όπου και αν βρίσκεσαι. Το EBS MatchStaff είναι γεμάτο με θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις κορυφαίες στον κλάδο που περιμένουν να στείλεις την αίτηση σου! 

 

 Μπορείς να πληρώσεις για τους κύκλους μαθημάτων bartender σε 3 άτοκες δόσεις. Το κόστος του κύκλου μαθημάτων διαιρείτε σε τρεις δόσεις:

 • Η 1η δόση είναι 20% του ολόκληρου ποσού
 • Η 2η δόση είναι 40% του ολόκληρου ποσού 
 • Η 3η δόση είναι 40% του ολόκληρου ποσού 

Οι ημερομηνίες των πληρωμών υπολογίζονται από τις ημέρες που απομένουν εώς ότου ξεκινήσει ο κύκλος μαθημάτων. 

Το ολοκληρωμένο ποσό του κύκλου μαθημάτων πρέπει να έχει πληρωθεί πριν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων. 

Κύκλοι Μαθημάτων: Προϋποθέσεις και γλώσσες 

Οι περισσότερες σχολές EBS απαιτούν να είσαι άνω των 18 χρόνων όταν ξεκίνησεις τον κύκλο μαθημάτων. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις... 

 • Στην EBS Kos και στην EBS Phuket, μπορείς να εγγραφείς σε έναν κύκλο μαθημάτων εάν είσαι 17 χρονων αφού υπάρξει γραπτή άδεια απο γονέα ή κηδεμόνα.
 • Εάν διαλέξεις να κάνεις κύκλο μαθημάτων στην EBS New York, πρέπει να είσαι 21 χρονών όταν ξεκινήσει ο κύκλος μαθημάτων διότι αυτή είναι η νόμιμη ηλικία που μπορείς να πιείς αλκοόλ στις ΗΠΑ. 
 • Στην EBS Miami, μπορείς να ολοκληρώσεις τον κύκλο μαθημάτων αν είσαι από 18 χρονών και πάνω, αλλά η νόμιμη ηλικία για να πιείς αλκόολ παραμένει στα 21. Εάν λοιπόν είσαι κάτων των 21 δεν θα μπορείς να συμμετάσχεις στις γευσιγνωσίες και σε κάποιες άλλες σχολικές εκδηλώσεις. 

Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να έχεις κάποια προηγούμενη εμπειρία εάν θέλεις να παρακολουθήσεις τα προγράμματα Προχωρημένος Κύκλος Μαθημάτων Bartending (10 μέρες) και Προχωρημένος Κύκλος Μαθημάτων Flair (6 μέρες). Ο μόνος κύκλος μαθημάτων που απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις είναι το EBS Ακαδημία Εκπαιδευτών (3 βδομάδες). Για να κάνεις αίτηση σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας bartending, να μιλάς άπταιστα Αγγλικά, γραπτά και προφορικά, και να έχεις εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες. 

 

Όχι, προσφέρουμε κύκλους μαθημάτων σε πολλές άλλες γλώσσες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών μας. Προτείνουμε βέβαια να διαλέξετε άλλη γλώσσα απο την μητρική σας μονάχα εάν μιλάτε άπταιστα την άλλη γλώσσα σε επίπεδο 'Professional Working Proficiency'. Το 'Professional Working Proficiency' είναι το επίπεδο στο οποίο μπορείς να συζητάς ποικιλία θεμάτων με ευκολία και να καταλαβαίνεις την πλειοψηφία του τι λένε οι άλλοι. Έτσι θα μπορείς να έχεις την ολοκληρωμένη εμπειρία EBS και δε θα χάσεις ούτε λεπτό! Για να μάθεις σε ποιές γλώσσες μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάνε ένα τηλεφώνημα στην ΕBS και θα σε ενημερώσουν. 

 

Τιμές Κύκλων Μαθημάτων 

Η τιμή του κύκλου μαθημάτων συμπεριλαμβάνει την κορυφαία στον κλάδο εκπαίδευση bartending και όλο το υλικό μελέτης που θα χρειαστείς. Επίσης, οι περισσότερες απο τις σχολές μας διοργανώνουν πολλές δωρεάν δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να πάρεις μέρος. 

 

Θα χρειαστείς λεφτά για φαγητό και ποτό στον κάθε προορισμό. Κάποιες σχολές προσφέρουν πακέτα φαγητού για να μπορείς να έχεις τα γεύματα σου έτοιμα και μαγειρεμένα σε πολύ καλές τιμές.

Επίσης, οι σχολές διοργανώνουν και δραστηριότητες με κάποιο κόστος για να απολαύσεις τον χρόνο σου εκτός μαθημάτων. Καλό θα ήταν να υπολογίσεις να έχεις και κάποια χρήματα στην άκρη για αυτές τις δραστηρίοτητες αν τυχόν θελήσεις να πάρεις μέρος.   

 

Τι χρειάζεται να στείλεις στην EBS και τι θα λάβεις από την EBS 

Όχι δε χρειάζεται να φέρεις τίποτα. Θα σου δωθούν όλα τα απαραίτητα πρακτικά και θεωρητικά εργαλεία στην σχολή.. Ο εξοπλισμός που θα σε βοηθήσει να εκπαιδευτείς εκτός σχολικών ωρών μπορεί να προμηθευτεί απο το εμπόρευμα της EBS. 

 

Είναι απαραίτητο να μας στείλεις 1 ή 2 επαφές έκτακτης ανάγκης με τα στοιχεία τους. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν θα γίνεις δεκτός στους κύκλους μαθημάτων. Όταν συνδεθείς στον φοιτητικό λογαριασμό σου μπορείς να εισάγεις τα απαιτούμενα στοιχεία στην κατηγορία ''Άφιξη και Επικοινωνία''. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το όνομα, την σχέση και τηλέφωνα επικοινωνίας των ανθρώπων που έχετε ορίσει ως επαφές έκτακτης ανάγκης. 

Επίσης, εάν ταξιδεύετε σε σχολή EBS απο το εξωτερικό σε παρακαλούμε να μοιραστείς μαζί μας τις πληροφορίες της πτήσης σου έτσι ώστε να τα έχουμε όλα έτοιμα κατά την άφιξη σου. 

 

Θα σου στέλνουμε ειδοποιήσεις με SMS για να σου δίνουμε σημαντικές πληροφορίες, όπως υπενθυμίσεις πληρωμών, ενημερώσεις σχετικά με τον φοιτητικό σου λογαριασμό και (σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις) αλλαγές στον κύκλο μαθημάτων. Μπορεί επίσης να σου στείλουμε ειδοποιήσεις SMS για αναβαθμίσεις πακέτων, υπηρεσίες στον προορισμό σου, άλλους κύκλους μαθημάτων, καμπάνιες και προσφορές. Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μας επιτρέψεις να σου στέλνουμε ειδοποιήσεις SMS (οι οποίες είναι δωρέαν) αλλά εάν επιθυμείς να μην λαμβάνεις άλλα SMS μπορείς να απενεργοποιήσεις την επιλογή από τον φοιτητικό σου λογαριασμό. 

Ταξιδεύοντας στον προορισμό σου 

Ναι, φυσικά! Οι περισσότεροι μαθητές μας ταξιδεύουν μόνοι τους οπότε το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Το να παρακολουθήσεις έναν κύκλο μαθημάτων της EBS βέβαια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φέρεις μαζί τους φίλους σου και να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί! 

Η κάθε χώρα έχεις τους δικούς της κανονισμούς σχετικά με την βίζα. Το EBS Care μπορεί να σε συμβουλέψει αλλά είναι δική σου ευθύνη να κάνεις την έρευνα σου και να αποκτήσεις βίζα εάν χρειάζεται. 

Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του κύκλου μαθημάτων. Κάποιες σχολές προσφέρουν μεταφορά από το αεροδρόμιο με μία πρόσθετη χρέωση την οποία μπορείς να κλείσεις όταν κάνεις εγγραφή στα μαθήματα σου. Έτσι, μπορείς να έχεις την μεταφορά από το αεροδρόμιο σου οργανωμένη από πριν για να μην χρειάζεται να αγχώνεσαι και για αυτό! 

 

 • Κάρτα επιβίβασης
 • Διαβατήριο 
 • Βίζα (εάν είναι απαραίτητο)
 • Πιστοποιητικο εμβολιασμού (εάν είναι απαραίτητο)
 • Μετρητά στο νόμισμα του προορισμού σου 
 • Χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες 
 • Κάρτα Ασφάλειας Υγείας ή Εγγραφο/α
 • Πληροφορίες ταξιδιωτικής ασφάλισης 
 • Στοιχεία επικοινωνίας 
 • Κινητό και φορτιστής 
 • Ακουστικά 
 • iPad ή tablet, και φορτιστής 
 • Φωτογραφική μηχανή/βιντεοκάμερα, κάρτα μνήμης, και φορτιστής 
 • Ηλεκτρικοί μετατροπείς και αντάπτορας

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων 

Ναι, την πρώτη ημέρα μαθημάτων θα πρέπει να φέρεις μαζί σου μια έγκαιρη ταυτότητα με φωτογραφία διότι πρέπει να δημιουργήσουμε αντίγραφο. Παρακάτω θα βρεις τους αποδεκτούς τρόπους ταυτοποίησης:

 • Διαβατήριο 
 • Δίπλωμα οδήγησης 
 • Ταυτότητα 

Αυτό το ζητάμε και για να επαληθεύσουμε πως όσοι πρέπει να βρίσκονται στον κύκλο μαθημάτων είναι παρών. 

Η EBS έχει αυστηρή πολιτική για το αλκόολ για μαθητές και εργαζόμενους. Ως μια οργάνωση που προσφέρει εκπαίδευση bartending παίρνουμε πολύ σοβαρά την κατανάλωση και το σερβίρισμα του αλκοόλ. Οι μαθητές που παίρνουν μέρος σε κάποια δραστηριότητα της EBS, που βρίσκονται σε κάποια EBS σχολή και κατά τις ώρες των μαθημάτων, πρέπει να είναι σε κατάλληλη κατάσταση. 

Η άφιξη στην σχολή υπό την επήρεια αλκόολ είναι απαράδεκτη διότι μπορεί να είναι επικίνδυνη για τους συμμαθητές αλλά και τους εκπαιδευτές σου. Εάν βρεθεί πως είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ θα πρέπει να διακοπεί ο χρόνος σου στην EBS και ίσως βρεθείς υπόλογος σε πειθαρχική πολιτική. Οποιαδήποτε επικίνδυνη ή ανεύθυνη χρήση αλκόολ κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών ωρών θα τιμωρηθεί αυστηρά. Εάν ξεκινήσεις να φέρεσαι με άτακτο τρόπο λόγω της επήρειας αλκοόλ και χρειαστεί παρέμβαση απο το προσωπικό της EBS ή των τοπικών αρχών, θα είσαι υπόλογος στα πρωτόκολλα παραβίασης. 

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων 

Όταν αποφοιτήσεις από τον κύκλο μαθημάτων θα λάβεις ένα πιστοποιητικό της European Bartender School το οποίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Θα λάβεις το ίδιο EBS πιστοποιητικό όπως όλοι οι υπόλοιποι σου συμμαθητές. Ανεξάρτητα από την σχολή και την γλώσσα στην οποία θα κάνεις την εκπαίδευση σου, το πιστοποιητικό θα είναι το ίδιο. 

 

Εγγύηση Εκπαίδευσης 

Μην ανησυχείς, μπορεί την ημέρα των εξετάσεων να σε παρασύρει το άγχος, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε την εγγύηση εκπαίδευσης. Η εγγύηση εκπαίδευσης σου δίνει την δυνατότητα να επαναλάβεις ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων, μέσα σε ένα χρόνο και στον ίδιο προορισμό, εάν δεν περάσεις τις εξετάσεις σου την πρώτη φορά. Μπορείς να αγοράσεις την εγγύηση εκπαίδευσης όταν κάνεις εγγραφή στον κύκλο μαθημάτων. 

 Το κόστος της διαμονής δεν καλύπτεται απο την εγγύηση εκπαίδευσης. Ατομικές επαναλήψεις των εξετάσεων δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση εκπαίδευσης. 

Επανάληψη Εξετάσεων 

Εάν δεν περάσεις τις εξετάσεις σου μπορείς να επικοινωνήσεις με το EBS Care το οποίο θα σου δώσει την διεύθυνση email της σχολής για να κανονίσεις ημερομηνία και ώρα για να ξανακάνεις τις εξετάσεις σου με την σχολή. Η σχολή θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σιγουρευτούμε πως κάθε μαθητής μας είναι 100% ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αλλά παρόλα αυτά καταλαβαίνουμε πως κάποιες φορές τα πράγματα δεν κυλάνε πάντα όσο ομαλά θα θέλαμε και κάποιες προσδοκίες δεν ικανοποιούνται. Λυπούμαστε πολύ σε αυτήν την περίπτωση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λύσουμε όποιες απορίες και όποιους προβληματισμούς και προβλήματα μπορεί να σου προκύψουν. Επικοινώνησε μαζί μας στο listening@barschool.net. Σε 24 ώρες θα έχεις λάβει απάντηση και θα σου έχουμε βρει λύση μέσα σε μία εβδομάδα. 

 

Πως γίνεται η πληρωμή 

Στην European Bartender School προσφέρουμε 3 τρόπους πληρωμής:

 • Πληρωμή ολόκληρου του ποσού την ώρα της εγγραφής*
 • Πληρωμή σε 7 μέρες από την ώρα της εγγραφής
 • Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις. Θα οργανώσουμε ένα σχέδιο πληρωμής την ώρα της εγγραφής. Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί μέσα στις πρώτες 7 ημέρες. 

*Μπορείς να πληρώσεις ολόκληρο το ποσό την ώρα της εγγραφής χρησιμοποιώντας μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μπορείς να πληρώσεις και με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημείωση - Ανεξάρτητα με την μέθοδο πληρωμής που θα διαλέξεις ολόκληρο το ποσό πρέπει να έχει συμπληρωθεί πριν ξεκινήσει ο κύκλος μαθημάτων.

Σημείωση  – Εάν είναι η πρώτη φορά που κάνεις μία διεθνής μεταφορά χρημάτων ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου ώστε να θέσουν εις ενέργειαν την συγκεκριμένη λειτουργία.

Έχεις 2 τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις διευθνής τραπεζική μεταφορά χρημάτων:

 • Μπορείς να πας στην τράπεζα σου και να τους ζητήσεις να κάνεις μία διεθνής μεταφορά. Να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις μαζί σου κάποιο είδος ταυτότητας. Εκείνοι θα σου δώσουν μία φόρμα να συμπληρώσεις με τα στοιχεία του λογαριασμού σου και του δικού μας λογαριασμού, καθώς και τους κωδικούς IBAN και SWIFT (τα οποία μπορείς να τα βρεις στον φοιτητικό σου λογαριασμό). 
 • Παρομοίως, μπορείς να κάνεις μια διεθνής μεταφορά ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σου και του δικού μας, καθώς και τους κωδικούς IBAN και SWIFT.

Σημείωση – Σου προτείνουμε να κρατήσεις την απόδειξη της τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων για πιθανή μελλοντική χρήση. 

Σημαντικό: Μπορεί να υπάρξει κάποια έξτρα χρέωση για την τραπεζική μεταφορά χρημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση σε παρακαλούμε να επιλέξεις να πληρωθεί απο τον δικό σου λογαριασμό. Επίσης, να σιγουρευτείς πως πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα που χρησιμοποίησες για να κάνεις την εγγραφή σου.

Εγγραφή και πληρωμή

Αυτό συνήθως συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

 • Δεν αποδεχόμαστε την κάρτα που χρησιμοποίησες
 • Η κάρτα σου δεν σου επιτρέπει να κάνεις διεθνής μεταφορά χρημάτων 
 • Η κάρτα σου έχει μπλοκαριστεί διότι έχει φτάσει το όριο των συναλλαγών
 • Υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα

Αρχικά, σε συμβουλεύουμε να καλέσεις την τράπεζα σου για να τους ρωτήσεις εάν έχει συμβεί κάτι απο τα παραπάνω. Εάν σε ενημερώσει η τράπεζα πως η κάρτα σου δεν έχει μπλοκαριστεί, πως μπορείς να κάνεις διεθνής μεταφορές χρημάτων και δεν υπάρχει κάποιο όριο, τότε επικοινώνησε με το EBS Care. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διευθετήσουμε το πρόβλημα της πληρωμής. 

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σου έως ότου λάβουμε την πληρωμή. Αυτό ισχύει είτε έχεις διαλέξει να πληρώσεις με δόσεις είτε έχεις πληρώσει ολόκληρο το ποσό εξαρχής. Η κράτηση σου θα επιβεβαιωθεί όταν λάβουμε την πληρωμή, οπότε παρακαλούμε να πληρώσεις ταχέως ώστε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σου. Εάν έχεις πληρώσει με τραπεζική μεταφορά μπορεί να πάρει και έως 10 εργάσιμες ημέρες (αναλόγως την τράπεζα σου) ώστε να λάβουμε την πληρωμή και έπειτα να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σου. Εάν έχεις πληρώσει με κάρτα τσέκαρε τον φοιτητικό σου λογαριασμό για να δεις εάν η συναλλαγή ήταν επιτυχής. Εάν είναι τότε θα λάβεις την επιβεβαίωση σύντομα. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με το EBS Care! 

Ακόμα και όταν πληρώσεις ολόκληρο το ποσό με κάρτα μπορεί να πάρει εώς και 3 εργάσιμες μέρες να το λάβουμε. Μόλις λάβουμε την πληρωμή η κατάσταση της κράτησης σου θα αλλάξει σε επιβεβαιωμένη στον φοιτητικό σου λογαριασμό. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εάν χρειαστούμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. 

 

Πληρωμή με δόσεις 

Μπορείς να πληρώσεις τις δόσεις σου είτε με τραπεζική μεταφορά είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα από τον φοιτητικό σου λογαριασμό.

Οι ημερομηνίες των δόσεων θα δημιουργηθούν αυτόματα την ώρα της κράτησης. Εάν αργήσεις να πληρώσεις κάποια δόση θα σου στείλουμε email. Είναι πολύ σημαντικό να πληρώνεις τις δόσεις την προκαθορισμένη ημερομηνία γιατί αλλιώς η κράτηση σου μπορεί να ακυρωθεί και ίσως υπάρξουν χρεώσεις ακύρωσης. 

Η EBS δεν προσθέτει καμία έξτρα χρέωση για πληρωμή με δόσεις, παρόλα αυτά ίσως δημιουργηθεί κάποια έξτρα χρέωση από την τράπεζα σου όταν χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου ή κάνεις τραπεζική μεταφορά.