Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των Bartenders, που συναντιούνται όλοι οι επαγγελματίες του bartending, του hospitality και των αποσταγμάτων στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη στις 8 & 9 Νοεμβρίου.

Το Athens Bar Show αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, καθώς ολοένα και περισσότερα διάσημα ονόματα της Bartender σκηνής παρευρίσκονται στο Athens Bar Show όπως οι πιο διάσημοι bartenders, ερευνητές, επιχειρηματίες, επιστήμονες, παραγωγοί και master blenders.

Image ABS-cocktail

Ένα από αυτά τα διάσημα ονόματα είναι ο Giacomo Giannotti, όπου είναι ιδιοκτήτης του καλύτερου μπαρ στον κόσμο του 2022, το Paradiso στην Βαρκελώνη, θα εμφανιστεί στο Athens Bar Show στις 8 Νοεμβρίου στις 16:20-16:50.

Αυτό είναι απόδειξη ότι αποτελεί και έναν από τους εμπειρογνώμονες bartenders που σχεδίασε το International Bartender Course μας, το πιο ανεπτυγμένο πρόγραμμα μαθημάτων για bartenders στον κόσμο, της European Bartender School στην Κω και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Το πρόγραμμα του Athens Bar Show θα απαρτίζεται από σεμινάρια, ομιλίες, events, γευσιγνωσίες , βιβλία, προϊόντα, αξεσουάρ. Λόγω των χιλιάδων επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό, όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα κτίρια, αίθουσες και τα περίπτερα της  Τεχνόπολης.

Σκοπός του Athens Bar Show είναι η ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη του κλάδου, η αντιμετώπιση διάφορων προκλήσεων όπως αυτής της πανδημίας που κυρίως ο κλάδος της εστίασης έμεινε παγιδευμένος και στάσιμος για δύο χρόνια. Η ένωση όλων των επαγγελματιών των bars ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντες τους για νέες επιχειρηματικές ιδέες, να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις τις αγοράς, προωθητικές ενέργειες, να ανταλλάξουν απόψεις, να επιτύχουν πιθανές μελλοντικές συνεργασίες και να βρουν τρόπους οργάνωσης και διαχείρισης των bars.

Image ABS-show

Ωστόσο το Athens Bar Show εκτός από τους επαγγελματίες της βιομηχανίας του Bartending, απευθύνεται και στους καταναλωτές, αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο του Bartending και να δοκιμάσουν τις γεύσεις των signature κοκτέιλ από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου ή είναι νέοι στον χώρο και θέλουν να πάρουν ιδέες πώς είναι τα καλύτερα μπαρ του κόσμου και των ιδιοκτήτων τους. Για αυτό δημιούργησαν το  Athens Bar Week που πραγματοποιείται στις 7/11 – 10/11 (Δευτέρα με Πέμπτη).

Το τέλος γιορτάζεται με το Athens Bar Show Closing Party στις 10/11 την Πέμπτη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών με μουσική, djs, ένα αξέχαστο πάρτι ώστε να ανακαλύψουμε καλύτερα τα πιο τοπ μπαρ στον κόσμο και να μάθουμε περισσότερα.