Τα 9 καλύτερα Bartender Kits του 2022

Η εύρεση του καλύτερου Bartender set μπορεί να είναι μια μακρά και κουραστική διαδικασία - οπότε δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, όλες σε ένα μέρος και προτεινόμενες από ειδικούς του Bartending (όπως εμείς);

Λοιπόν, αυτό ακριβώς κάναμε εμείς για εσένα!

Ακολουθούν τα 9 κορυφαία Bartender kits για κάθε τύπο bartender και επίπεδο εμπειρίας. Δεν έχει σημασία αν ξεκίνησες μόλις τώρα ή αν ήδη τα γνωρίζεις, σε έχουμε καλύψει πλήρως...

 

1. European Bartender School 13-piece bartending kit - 135

 

 
Image 13-piece bartending kit

Αυτό το σετ 13 τεμαχίων από την EBS είναι διαθέσιμο αφού ολοκληρώσεις το Διεθνές Κύκλο Μαθημάτων Bartending μας. Η εκτεταμένη γκάμα των εργαλείων του μπαρ σημαίνει ότι είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σετ εργαλείων μπαρ σε αυτή τη λίστα και αξίζει να το σκεφτείς σοβαρά.

Αυτό το bartending kit περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία μπαρ, όπως ένα σέικερ κοκτέιλ 3 τεμαχίων, διπλό jigger, κουτάλι μπαρ, σουρωτήρι Hawthorne, speed opener, muddler, citrus zester και 3 pourers. Με τη διπλή παραγεμισμένη τσάντα, όλα αυτά τα εργαλεία από ανοξείδωτο ατσάλι αποθηκεύονται με ασφάλεια και μεταφέρονται εύκολα σε μια έξυπνη τσάντα, ιδανική για ταξίδια. Επιπλέον, από όλα τα καλύτερα Bartender kits σε αυτή τη λίστα, αυτό είναι το μόνο που διαθέτει ξύσμα εσπεριδοειδών και φορέα!

  • Εργαλεία μπαρ εξαιρετικής ποιότητας
  • Περιέχει τσάντα για εύκολη μεταφορά και τάξη
  • Το καλύτερο σετ εργαλείων μπαρ για την προετοιμασία όλων των τύπων κοκτέιλ

Ιδανικό για: Τον  κάθε τύπο Bartender. Δεν έχει σημασία αν είσαι νέος στο bartending ή πολύ έμπειρος bartender, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σετ εργαλείων μπαρ που πρέπει να αποκτήσεις!

 

2.  Galrose Dezigns 6-piece bar tool kit with stand   - €71.08

Για τη δεύτερη σύστασή μας, επιλέξαμε το στυλ και του "industrial-chic" σετ εργαλείων μπαρ.

Σε αυτό το bartending kit, θα πάρεις ένα σέικερ κοκτέιλ, ένα jigger, μια λαβίδα για πάγο, ένα σουρωτήρι Hawthorne, ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών και ένα κουτάλι μπαρ. Όλα τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά με μοναδικό σχεδιασμό. Αυτή η "industrial-chic" εμφάνιση αποτελείται από γαλβανισμένες σιδερένιες λαβές με κεφαλές εργαλείων από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό χρώμα. Αν δεν ξέρεις τι είναι το industrial-chic, τώρα θα το μάθεις!

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου και να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό, αυτό το σετ είναι σίγουρα για σένα και θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα υπάρχοντα εργαλεία του μπαρ σου.

 

Θετικά ✓

Αρνητικά X

✓   πολύ ωραίος, κομψός σχεδιασμός

X Αναφορές για αναξιόπιστη στεγανοποίηση του αναδευτήρα κοκτέιλ

✓ Υψηλής ποιότητας, μακροχρόνια εργαλεία μπαρ

X Μόνο ένα σετ 6 τεμαχίων, το οποίο μπορεί να περιορίσει τη δυνατότητα παρασκευής κοκτέιλ.

 

Ιδανικό για: Τον έμπειρο bartender. Αν ήδη έχεις κάποια εργαλεία για την παρασκευή κοκτέιλ και ψάχνεις για ένα υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερο σετ, τότε κάνε το βήμα προς τα εδώ...

 

3. Customisable 5-piece bartender cocktail kit with wooden box - €116.82

Αυτό το μοναδικό χειροποίητο σετ κοκτέιλ για bartender περιλαμβάνει ένα σουρωτήρι Hawthorne, ένα σέικερ κοκτέιλ Cobbler, ένα jigger, ένα κουτάλι μπαρ και ένα ζευγάρι λαβίδες για πάγο. Όλα τα εργαλεία μπαρ μέσα σε αυτό το bartender kit είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να αποθηκευτούν στο γοητευτικό ξύλινο κουτί με το οποίο συνοδεύεται.

Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο σε αυτό το cocktail set είναι ότι τα πάντα, εκτός από το κουτάλι μπαρ, μπορούν να προσαρμοστούν με χάραξη, σύμφωνα με το Etsy. Και το καλύτερο μέρος; Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση!

 

 

Θετικά ✓

Αρνητικά X

✓ Ωραία σχεδιασμένα εργαλεία μπαρ με τακτοποιημένο κουτί

X Μόνο ένα σετ 5 τεμαχίων, το οποίο μπορεί να περιορίσει την παρασκευή κοκτέιλ

✓ Τα εργαλεία μπορούν να εξατομικευτούν

 

 

Καλύτερα για: όσους έχουν εμπειρία. Είναι ένα καλό σετ εργαλείων, αλλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου ως Bartender. Επαγγελματίες bartenders αυτό είναι για εσάς.

 

4. Cambridge Silversmiths 5-piece mixology bartender kit - €40.79

Αυτό είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα bartending kit στις λίστες μας. Γιατί; Όλα έχουν να κάνουν με το cocktail shaker...

Αγόρασε αυτό το set για bartenders και θα λάβεις ένα παγωμένο cocktail shaker με συνταγές τυπωμένες στο πλάι του, πολύ μοναδικό, έτσι δεν είναι; Αν μόλις αρχίσεις να ασχολείσαι με το bartending ή αν είσαι ξεχασιάρης-αλλά έμπειρος bartender, τότε αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο! Το υπόλοιπο σετ αποτελείται από ένα κουτάλι μπαρ, ένα jigger, ένα muddler και μερικές λαβίδες για πάγο με ένα βουρτσισμένο χρυσό, γυαλιστερό φινίρισμα, που του προσδίδει σοβαρό στυλ μπαρ.

Θετικά ✓

Αρνητικά X

✓ Οι συνταγές που αναγράφονται στο πλάι του shaker cocktail είναι μια ωραία πινελιά

X Δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

✓ Αξιοπρεπής ποιότητα και ποσότητα για την τιμή             

X Με μόνο 5 κομμάτια, μπορεί να δυσκολευτείτε να φτιάξετε κάθε τύπο κοκτέιλ που υπάρχει.

 

Καλύτερα για: Για τον ερασιτέχνη Bartender. Οι συνταγές μπορούν να βοηθήσουν τους αρχάριους να αποκτήσουν την τέχνη της παρασκευής κοκτέιλ και να μάθουν πώς να κατέχουν και τα άλλα εργαλεία του μπαρ.

 

5. Barillio bartending kit   - €18.12

Το νούμερο 5 στη λίστα μας είναι αυτό το έξυπνο σετ εργαλείων bartending με 5 κομμάτια. Σε αυτό το σετ, θα βρεις τα βασικά εργαλεία: ένα shaker cocktail, ένα κουτάλι μπαρ, ένα muddler, ένα jigger και 2 pourers, τα οποία είναι όλα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Όλα αυτά μπορούν να αποθηκευτούν με τάξη σε μια κομψή, μαύρη βελούδινη τσάντα, ιδανική για ταξίδια. Συνοδεύεται ακόμη και από ένα μικρό εγχειρίδιο συνταγών κοκτέιλ, ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ τα συστατικά ενός Screwdriver ή ενός Gin and Tonic.

Θετικά ✓

Αρνητικά X

Υπέροχο μικρό βιβλίο για συνταγές κοκτέιλ

X Για τις περισσότερες συνταγές κοκτέιλ, μπορεί να χρειαστείς περισσότερα εργαλεία από αυτά που παρέχονται

✓ Αξιοπρεπής γκάμα εργαλείων για αρχάριους

 

 

Καλύτερα για: Για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν επαγγελματικά το bartending. Η τιμή και το επίπεδο των εργαλείων σημαίνει ότι θα είναι μια καλή εισαγωγή.

 

Image  Barillio bartending kit
  EBS Bartender Kit από χαλκό

 

6. VonShef bartender set - €30.54

Βαρεθήκατε τα γυαλιστερά, μεταλλικά εργαλεία μπαρ; Αυτό το set για bartenders από την VonShef είναι ματ μαύρο και ιδανικό για τον indie bartender.

Πρόκειται για ένα σετ εργαλείων για bartender 9 τεμαχίων που περιλαμβάνει ένα παριζιάνικο shaker cocktail, ένα σουρωτήρι Hawthorne, ένα jigger, ένα κουτάλι μπαρ, 2 pourers, ένα muddler και ένα σουρωτήρι με λεπτό πλέγμα. Ένα άλλο σπουδαίο μικρό έξτρα με αυτά τα εργαλεία μπαρ είναι το κουτάλι μπαρ με διπλό άκρο. Ο σχεδιασμός έχει ένα κουτάλι στη μία άκρη και ένα πιρούνι στην άλλη, ιδιοφυές! Το κομψό, μινιμαλιστικό στυλ αυτού του σετ το καθιστά ένα από τα καλύτερα σετ για bartenders στη λίστα μας (και το πιο όμορφο).

 

θετικά✓

Αρνητικά X

✓ Εξαιρετικός σχεδιασμός και φινίρισμα των εργαλείων

X Αναφορές ότι η μαύρη ματ επίστρωση τρίβεται μετά τη χρήση

✓ Μια καλή σειρά εξαρτημάτων στο bartender set

 

 

Καλύτερα για: για όσους ενδιαφέρονται για το πολυτελές bartending και ως δώρο για bartenders. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο σας kit, ξεχωρίζει από το πλήθος.

 

7. Slatium 10-piece crystal cocktail mixing set  €247.14

Εδώ είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι...

Με 10 κομμάτια, είναι από τα μεγαλύτερα στη λίστα μας. Αυτό το σετ ανάμειξης περιλαμβάνει μεταλλικό muddler, 2 καλαμάκια, jigger, 2 pourers, λαβίδα για πάγο, σουρωτήρι Hawthorne και κουτάλι μπαρ. Αλλά το κύριο αξιοθέατο είναι το ποτήρι. Το κρυστάλλινο, σταθμισμένο ποτήρι ανάδευσης (ή ποτήρι ανάμειξης) είναι εκεί για να απογειώσει τα κοκτέιλ σας σε άλλο επίπεδο, ειδικά τα μαρτίνι και τα νεγκρόνι. Θα προσθέσει πραγματικά μια πινελιά φινέτσας στο μπαρ του σπιτιού σας!

 

Θετικά ✓

Αρνητικά X

 Bartender set πολύ υψηλής ποιότητας

X Μπορεί να είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων πολλών

 

Καλύτερα για: Το μπαρ του σπιτιού. Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας ενός μπαρ θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία σαν επαγγελματίες!

 

8. Fine Dine 7-piece cocktail shaker set - €14.21

Η προτελευταία πρότασή μας εδώ είναι αυτό το σφιχτοδεμένο σετ αναδευτήρων κοκτέιλ, το οποίο σας διευκολύνει να μπείτε στο bartending αν είστε αρχάριος. Μόλις το ανοίξεις, θα βρεις ένα διπλό jigger, 2 pourers, κουτάλι μπαρ, cobbler shaker και ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών διπλής όψης. Είναι όλα από ματ ανοξείδωτο ατσάλι, οπότε τυχόν ενοχλητικά σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν θα κολλήσουν για πολύ, διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση. Και αν θέλεις να ταξιδέψεις με αυτά τα 7 κομμάτια, τυλίγονται εύκολα και μεταφέρονται παντού εξαιρετικά.

 

 

 

Θετικά✓

Αρνητικά X

✓ Η anti-smudge τεχνολογία σημαίνει ότι θα παραμείνει σε καλή κατάσταση ανά πάσα στιγμή

X Για πιο σύνθετα κοκτέιλ, απαιτούνται άλλα εξαρτήματα.

 

X Έχουν αναφερθεί προβλήματα με τη σφράγιση του αναδευτήρα κοκτέιλ.

 

Καλύτερα για: Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν το bartending και να κατανοήσουν τα βασικά. Οι επαγγελματίες bartenders μπορεί να θέλουν να ψάξουν αλλού.

 

9. A Bar Above 14-piece craft bar tools set - €217.18

Η τελευταία μας σύσταση σε αυτή τη λίστα με τα καλύτερα kit είναι αυτό το σετ bartender 14 τεμαχίων. Όλα τα εξαρτήματα (εκτός από το ξύλινο muddler, προφανώς) είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με μια πολύ προσεγμένη χρυσή επίστρωση. Θα βρείς ένα shaker Boston, ένα σουρωτήρι Hawthorne, ένα λεπτό σουρωτήρι, ένα σουρωτήρι Julep, 6 επιλογές κοκτέιλ, ένα jigger, ένα κουτάλι μπαρ και ένα muddler. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τόσο εκτεταμένο bartender set, θα είναι ιδανικό για την παρασκευή κοκτέιλ. Είτε σου αρέσει το Μαρτίνι σου ανακινούμενο είτε ανακατεμένο, θα μπορείς να τα φτιάξεις και τα δύο τέλεια με αυτό το εκτεταμένο εξοπλισμό bartender.

 

Θετικά ✓

Αρνητικά X

✓ Μια καλή γκάμα εργαλείων bartender

X Δεν είναι εύκολη η μεταφορά

✓ Πολύ ανθεκτικά εργαλεία μπαρ

 

 

Καλύτερα για: Για τον bartender με αρκετή εμπειρία.

Έτσι, αυτό είναι! Αυτό ολοκληρώνει τη λίστα με τα καλύτερα bartender set. Είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να βρεις το τέλειο σετ, είτε είσαι επαγγελματίας, είτε αρχάριος, είτε ψάχνεις για δώρο. Τώρα shake, stir, squeeze και muddle on.

Απόλαυσε το Bartending στο έπακρον!

Μάθε περισσότερα για τον Διεθνή Κύκλο Μαθημάτων Bartender μας και ξεκίνα μαζί μας το bartending ταξίδι σου από σήμερα…