Student serving cocktail

Έτοιμος για κάτι καινούριο;

Όταν έχει να κάνει με αξέχαστες εμπειρίες θέτουμε πολύ ψηλά τον πήχη! Θα μάθεις τα πάντα για τους φοβερούς κύκλους μαθημάτων μας που σου επιτρέπουν να αποκτήσεις ανεκτίμητες δεξιότητες, από φιλίες που κρατάνε μια ζωή με τρομερή αυτοπεποίθηση, μέσα και έξω από το μπαρ. Δες τι προσφέρουμε... 

 

Πως λειτουργούν οι σπουδές μας;

Ο τεσσάρων εβδομάδων Διεθνής Κύκλος Μαθημάτων Bartending μας χωρίζεται σε τέσσερις κύριες ενότητες: Πρακτική Εξάσκηση μπαρ, Masterclasses, Flair και Free Pour. Μέχρι το τέλος του κύκλου μαθημάτων θα έχεις τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να μπεις πίσω από οποιοδήποτε μπαρ, οπουδήποτε στον κόσμο, και θα δείχνεις πως κάνεις και την δουλειά χρόνια. 

 

Πρακτική εξάσκηση μπαρ

Υπάρχει μια φράση στην Αγγλική γλώσσα η οποία λέει πως η πρακτική εξάσκηση φέρνει την τελειότητα. Θα περάσεις χρόνο πίσω από τα ειδικά σχεδιασμένα bar stations μας κάθε μέρα, δημιουργώντας ως και 100 cocktail σε ένα αυθεντικό περιβάλλον μπαρ. Κατα την διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων σου στην EBS θα φτιάξεις όσα cocktail φτιάχνει ένας bartender μέσα σε έξι μήνες. Ως το τέλος των μαθημάτων θα νιώθεις σαν το σπίτι σου πίσω απo οποιοδήποτε μπαρ, οπουδήποτε στον κόσμο. 

Masterclasses

Για να γίνεις ένας bartender παγκόσμιας κλάσης οι πρακτικές δεξιότητες δεν είναι αρκετές. Χρειάζεσαι πολλές λεπτομερής γνώσεις για το τι μπαίνει σε κάθε ποτήρι, από μπύρες και κρασιά, σε οινοπνευματώδη και mixers. Σε αυτήν την ενότητα θα αποκτήσεις ειδικές γνώσεις για τα προϊόντα και θα μάθεις για την ιστορία του bartending. 

Flair

Δε χρειάζεσαι flair για να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κοκτέιλ, αλλά για τους πελάτες σου τα εντυπωσιακά κόλπα μπορούν να γίνουν το κερασάκι στο Μανχάταν cocktail που τους φτιάχνεις (και για σένα έξτρα πουρμπουάρ). Σχεδιασμένα απo τον πολυβραβευμένο Flair World Champion Tom Dyer, αυτό το παγκόσμιας κλάσης πρόγραμμα θα σου μάθει πως να στήνεις μια θεαματική παράσταση χρησιμοποιώντας μπουκάλια, εξοπλισμό μπαρ και ένα πολύ σταθερό χέρι. 

Free Pour

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως κάποιοι bartender μπορούν και κάνουν free pour οχτώ ποτά σε δύο λεπτά και το κάνουν να φαίνεται παιχνιδάκι; Θα σου πούμε το μυστικό που το ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες. Σε αυτήν την ενότητα θα σου μάθουμε πως να κάνεις free pour αποτελεσματικά με ακρίβεια, ταχύτητα και αυτοπεποίθηση - χωρίς να χρησιμοποιείς jigger. 

Matchstaff-desktop-spotlight

Βρες έυκολα δουλειά με την EBS πλατφόρμα θέσεων εργασίας

Μόλις αποφοιτήσεις θα αποκτήσεις δια βίου πρόσβαση στο EBS Matchstaff και έτσι, θα είσαι ο πρώτος στη σειρά για τις καλύτερες δουλειές του κλάδου. Αυτή η αποκλειστική online πλατφόρμα θα σε συνδέσει με τα κορυφαία μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, δίνοντας σου εκατοντάδες συναρπαστικές ευκαιρίες εργασίας. 

Παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση. Σχεδιασμένη από τους κορυφαίους του κλάδου. 

Ο Διεθνής Κύκλος Μαθημάτων Bartender είναι το πιο αναπτυγμένο πρόγραμμα σπουδών bartending στον κόσμο. Ο κύκλος μαθημάτων έχει σχεδιαστεί για να παράγει bartender με αυτοπεποίθηση και υψηλή ειδίκευση σε μικρό διάστημα χρόνου. 

Για τα τελευταία 20 χρόνια κάνουμε ανασκόπηση και ανανεώνουμε τις σπουδές μας, ώστε να είναι πάντα σύμφωνες με τις τωρινές πρακτικές και κρατάμε τα υψηλά στάνταρ για τα οποία είμαστε γνωστοί. Οι κύκλοι μαθημάτων μας είναι σχεδιασμένοι απο παγκόσμιας φήμης, ειδικούς bartenders οι οποίοι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν να σιγουρευτούν πως οι μαθητές λαμβάνουν απαράμιλλη εκπαίδευση. 

Giacomo Giannotti

Εκπαίδευση εγκεκριμένη απο ειδικούς του κλάδου

Ο Διεθνές Κύκλος Μαθημάτων Μπάρμαν είναι το πιο ανεπτυγμένο πρόγραμμα για μπάρμαν στον κόσμο. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν σίγουρους και εξειδικευμένους μπάρμαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα τελευταία 20 χρόνια, επανεξετάζουμε και ενημερώνουμε τα μαθήματά μας, διατηρώντας τα σε ευθυγράμμιση με τις τρέχουσες πρακτικές και διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα για τα οποία είμαστε γνωστοί. Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί από παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες του bartending, οι οποίοι διασφαλίζουν ότι οι σπουδαστές λαμβάνουν εκπαίδευση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη σχολή μπαρ.

Instructor teaching flair outdoors

Οι εκπαιδευτές σου

Είμαστε μία από τις λίγες σχολές bartending που εκπαιδεύει τους ίδιους τους εκπαιδευτές της. Ο καθένας περνάει από την αυστηρή Instructor Academy μας που τους παρέχει τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν εξαιρετικοί εκπαιδευτές. Οπότε, όταν παρακολουθείς τους κύκλους μαθημάτων μας, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι λαμβάνεις ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη από τον κλάδο εκπαίδευση, κάθε φορά. 

Το ταξίδι του κάθε εκπαιδευτή ήταν διαφορετικό αλλά όλοι έχουν ένα κοινό - το πάθος να μεταδώσουν στους μαθητές μας το δικό τους πάθος και την εξειδίκευση τους. 

 

Ειδικά διαμορφωμένη σχολή

Η EBS Kos είναι ολοκληρωμένη με εξοπλισμό, κορυφαίες εγκαταστάσεις και εξατομικευμένους χώρους. Μπορείς να χτίσεις τις δεξιότητες σου στον χώρο πρακτικής εξάσκησης, να δημιουργείς και να γεύεσαι κοκτείλ στο live bar μας, να τελειοποιήσεις τα κόλπα σου στον χώρo flair και να μάθεις στον χώρο masterclass. Έχουμε ένα ορισμένο χώρο για ξεκούραση όπου μπορείς να περνάς χρόνο με τους συμμαθητές σου μετά τα μαθήματα. 

Ρίξε μια ματιά στους χώρους μας... 

 

EBS Kos Live bar area

Ο χώρος του 'live-bar'

Εκεί όπου θα δημιουργείς (αλλά και θα δοκιμάζεις) τα cocktail σου 

EBS Kos Flair area

Ο χώρος 'flair'

Ο χώρος στον οποίο θα μάθεις κόλπα και εντυπωσιακές κινήσεις

EBS Kos Training area

Ο χώρος εξάσκησης

Ο χώρος στον οποίο θα χτίσεις τις δεξιότητες σου και θα γίνεις ειδικός στον εξοπλισμό του μπαρ

EBS Kos masterclass area

Ο χώρος Masterclass

Εκεί όπου θα μάθεις ιστορία και γνώσεις για τα προϊόντα

86% των μαθητών φτάνουν μόνοι, 100% φεύγουν με φίλους

98% των μαθητών μας θα πρότειναν τους κύκλους μαθημάτων μας σε έναν φίλο

80% εξάσκηση + 20% masterclasses

Student serving cocktails

Τι θα αποκτήσεις με τον Διεθνή Κύκλο Μαθημάτων Bartending

✔️ Μια εμπειρία τεσσάρων εβδομάδων στην παγκόσμιας κλάσης EBS Kos

✔️ Έξι ώρες σχολής την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή 

✔️ Ειδικά εκπαιδευμένοι EBS Academy εκπαιδευτές 

✔️ Εβδομαδιαία masterclasses με ειδικούς του κλάδου

✔️ Εγχειρίδιο bartending σχεδιασμένο από κορυφαίους bartenders 

✔️ Ενημερωτικά βίντεο

✔️ Παγκόσμια αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης 

✔️ Δωρεάν δια βίου πρόσβαση στην αποκλείστικη μας πλατφόρμα θέσεων εργασίας EBS MatchStaff

✔️ Την επιλογή διαμονής στην EBS 

Μία λιγότερη πηγή άγχους

Ξέρουμε πως η ζωή είναι απρόβλεπτη, για αυτό σου δίνουμε την επιλογή να προσθέσεις μια εξτρά ασφάλεια στην κράτηση σου με αυτές τις τρεις βολικές πρόσθετες υπηρεσίες.

Eυέλικτη κράτηση

Ασφάλεια ακύρωσης

Εγγύηση εκπαίδευσης

Όταν τελειώσουν τα μαθήματα, η διασκέδαση συνεχίζεται 

Μετά τα μαθήματα διοργανώνουμε πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες για να γνωρίσεις καλύτερα τους συμμαθητές σου και να εξερευνήσεις το νησί της Κω και τα περίγυρα της. Μπορείς να περιμένεις ο,τιδήποτε από εκδρομές σε αποστακτήρια, μουσεία, αξιοθέατα, movie nights και πολλά άλλα. 

 

Eleftheris in the bar

Η ζωή μετά την EBS

Ο Λευτέρης κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία περνώντας από όλα τα στάδια της EBS από τον διεθνή κύκλο μαθημάτων, στον προχωρημένο και τελικό στην ακαδημία των εκπαιδευτών. Φτάνοντας στην κορυφή κατάφερε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Αν και εσύ θες να φτάσεις στην κορυφή, διάβασε για την ιστορία του Λευτέρη εδώ.

Ευέλικτη κράτηση

Ασφάλεια ακύρωσης

Εγγύηση εκπαίδευσης

Πιθανότατα να έχεις κάποιες ερωτήσεις...

Και βέβαια μπορείς! Οι περισσότεροι μαθητές της EBS έρχονται στην σχολή μόνοι τους. Οι κύκλοι μαθημάτων μας είναι γεμάτες ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείς, από ομαδικές δραστηριότητες σε εξωσχολικές εκδηλώσεις. Μπορεί να έρθεις μόνος αλλά σου εγγυόμαστε πως φεύγοντας από την EBS θα έχεις αποκτήσει ένα δίκτυο φίλων που θα έχεις για μια ζωή. 

 

Ναι, μπορούμε να την κανονίσουμε εμείς για εσένα! Θα έχεις την επιλογή να μείνεις στην διαμονή της EBS που έχουμε στην Κω για τους μαθητές μας, η οποία βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με την σχολή. Οι περισσότεροι μαθητές μας επιλέγουν να μείνουν μαζί μας για να απολαύσουν την ολοκληρωμένη EBS εμπειρία. Επίσης, είναι ο καλύτερος τρόπος να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις φιλίες κατά την διάρκεια των σπουδών σου. 

 

 

 

 

Όχι, η μεταφορά προς και από τον επιλεγμένο σου προορισμό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των σπουδών. Η μεταφορά στον επιλεγμένο προορισμό είναι προσωπική ευθύνη του καθενός, είμαστε όμως στη διάθεση σου για να βοηθήσουμε να βρεις τις φτηνότερες και πιο βολικές διαδρομές. Ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

 

 

 

 

 

Ναι - μπορείς να κάνεις την κράτηση σου τώρα και να πληρώσεις μετά.

Χρησιμοποιώντας τον ευέλικτο τρόπο πληρωμής μας μπορείς να πληρώσεις για τον κύκλο μαθημάτων σου σε τρεις δόσεις. Η πρώτη είναι μόνο το 20% της τελικής τιμής και η τρίτη και η τέταρτη δόση είναι 40% η καθεμία. 

Έχεις κάποια ερώτηση; Πάρε μας τηλέφωνο!

 

 

(give them a taste of what will be organised)

Ναι. Κάθε μέρα θα εξετάζεσαι σε έξι συνταγές cocktail τις οποίες θα τις έχεις μάθει την προηγούμενη ημέρα. Αυτό θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για τις τελικές εξετάσεις στο τέλος του κύκλου μαθημάτων. Θα υπάρξει επίσης μια δωρεάν πρακτική εξέταση free pour, flair, ένα τεστ συνταγών cocktail και μια πρακτικής εξάσκησης μπαρ. Για να περάσεις τα μαθήματα θα πρέπει να πετύχεις βαθμό από 75% και πάνω. Όταν περάσεις θα λάβεις το παγκόσμια αναγνωρισμένο και ευρέως σεβαστό EBS πιστοποιητικό. 

 

Οι υπόλοιποι κύκλοι μαθημάτων μας

Είτε είσαι αρχάριος είτε ψάχνεις να αυξήσεις τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητες bartending σου έχουμε κάποιο είδος εκπαίδευσης που σου ταιριάζει.

Αυτός ο κύκλος μαθημάτων 2 ημερών είναι σχεδιασμένος για αυτούς που θέλουν να αναπτύξουν τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητες bartending τους. Είναι μία φοβερή προσθήκη στον Διεθνή Κύκλο Μαθημάτων Bartending μας ή ακόμα και ως αυτόνομο πρόγραμμα. Σε μόλις δύο ημέρες θα λάβεις εντατική εκπαίδευση σε ένα αληθινό περιβάλλον μπαρ. Επίσης, θα μάθεις για την ιστορία του bartending, θα δουλέψεις με μεγάλο εύρος προϊόντων, θα μάθεις περίπλοκες τεχνικές και συνταγές και θα ξεκινήσεις να αναπτύσσεις το δικό σου στυλ πίσω από το μπαρ. Μέχρι το τέλος των μαθημάτων θα έχεις αποκτήσει εντυπωσιακές δεξιότητες και εκτενής γνώσεις που θα εντυπωσιάσουν επικέιμενους εργοδότες. 

ΜΆΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ